Bogdan Arnăutu

Bogdan Arnăutu este, de la 6 iulie 2023, Manager al departamentului de comunicare și sustenabilitate al Heidelberg Materials România S.A. (fosta HeidelbergCement România S.A, care în luna iulie 2023 și-a schimbat denumirea, ca urmare a procesului de rebranding demarat la nivelul Grupului. Noua denumire a companiei este Heidelberg Materials România S.A.).

În perioada 2001 – 6 iulie 2023 a fost Manager al departamentului de comunicare și sustenabilitate al HeidelbergCement România S.A.

Bogdan Arnăutu are o experiență de peste 20 ani în comunicare și este, din 2001, Șef al departamentului de comunicare, coordonând dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare și sustenabilitate a Grupului Heidelberg Materials în România.

În perioada decembrie 2000 – martie 2001 a lucrat în cadrul Direcției Relații Internaționale a Companiei Naționale de Transport Feroviar C.F.R.

Din 1999 până în 2000 a lucrat în cadrul Biroului de Presă al Ministerului Transporturilor. În martie 1999 și-a început cariera ca reporter al departamentului de știri externe al Ziarului Financiar.

Bogdan Arnăutu a absolvit, în 1999, Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Japoneză-Engleză, din cadrul Universității din București.

Din 2014 este Certified Sustainability (CSR) Practitioner, Centre for Sustainability and Excellence (CSE). În plus, a participat la o serie de cursuri de specializare (GRI G3.1 & G4 – Sustainability Reporting Training; Competitive Intelligence; PR Strategies & Tactics).