Start pentru o carieră BETON

Descriere proiectului

Parteneri:

Heidelberg Materials România, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România și

Fundația LEADERS, declanșează de 23 de ani potențialul tinerilor și formează lideri vizionari, responsabili și curajoși prin intermediul unor programe prin care aceștia își descoperă adevăratul potențial și identifică oportunități profesionale.

Proiectul Start pentru o carieră BETON, dezvoltat de Heidelberg Materials România, în parteneriat cu Fundația LEADERS, urmărește structura programelor de success LEADERS, care au primit recunoaștere din partea Ministerului Educației Naționale.

Ne dorim să implicăm elevi în clasele a XI-a și a XII-a din licee cu profil tehnic sau profesional, din trei județe, oferindu-le cursuri intensive de educație nonformală.

În 2023 continuăm investiția în comunitate și implicit în educație și revenim cu o nouă ediție adaptată generație actuale! Ne mobilizăm și anul acesta și vrem să aducem valoare prin experiențele educaționale online și offline dedicate elevilor și angajaților Heidelberg Materials România.

Am pregătit activități în care antrenăm competențe esențiale secolului XXI prin activități de educație nonformală. Complementar ne propunem și să dăm tinerilor ocazia de a cunoaște mai bine industria cimentului.

Cui ne adresăm?

Liceenilor din învățământul tehnic și profesional, clasele a XI-a și a XII-a din cele trei județe care găzduiesc fabricile de ciment Heidelberg Materials România: Dâmbovița, Neamț și Hunedoara.

Calendar

  • 20 aprilie - 9 mai 2023: înscrieri în proiectul Start pentru o carieră Beton;
  • 10 - 31 mai 2023: desfășurarea workshop-urilor în cele trei județe.

Ești elev în clasa a XI-a și a XII-a din Dâmbovița, Neamț sau Hunedoara? Aplică pentru un loc la workshopul din județul tău la https://leaders.ro/beton/!