Start pentru o carieră beton

Start pentru o carieră BETON

Informații pentru elevi

Informații pentru studenți

Descrierea proiectului

Heidelberg Materials România, unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate din România și Fundația LEADERS, organizație care declanșează de 24 de ani potențialul tinerilor și formează lideri responsabili prin intermediul unor programe prin care aceștia își descoperă adevăratul potențial.

Proiectul Start pentru o carieră BETON, dezvoltat de Heidelberg Materials România în parteneriat cu Fundația Leaders, combină dezvoltarea de abilități tehnice cu abilitățile soft skills și o componentă de inspirație, venită chiar de la profesioniști din domeniul cimentului. 

În 2024 continuăm investiția în comunitate și implicit în educație și revenim cu o nouă ediție adaptată generație actuale! Ne mobilizăm și anul acesta și vrem să aducem valoare prin experiențele educaționale offline dedicate studenților și elevilor

Anul acesta am ales să antrenăm competențe esențiale secolului XXI prin activități de educație nonformală atât pentru elevi, cât și pentru studenți. Complementar ne propunem și să dăm tinerilor ocazia de a cunoaște mai bine industria cimentului prin intermediul experților.

Unde au loc activitățile?

Activitățile se vor desfășura în cele 3 fabrici de ciment Heidelberg Materials din România:

  • fabrica din Fieni, județul Dâmbovița;
  • fabrica din Chișcădaga, județul Hunedoara;
  • fabrica din Tașca, județul Neamț.