Evenimente

Evenimente viitoare


 

Evenimente anterioare
 • Aflat la a opta ediție, Zilele Carierei este cel mai mare eveniment de carieră organizat în Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca din UTCN, dedicat studenților și absolvenților. În 2021 evenimentul s-a desfășurat online, în intervalul 22-26 martie 2021, cu participarea noastră în data de 22 martie, ora 12:00.

 • În perioada 24 - 25 martie 2021 am fost prezenți, pentru al 4-lea an, la Zilele Carierei, eveniment organizat în cadrul Universității Politehnica Timișoara în perioada 22-25 martie 2021. Această manifestare este destinată studenţilor, masteranzilor şi absolvenţilor, dar şi companiilor, instituţiilor de profil interesate să ofere oportunităţi de carieră pentru tineri. Mai multe informații și detalii găsiți pe https://www.zilelecarierei.upt.ro/

 • În perioada 11-12 aprilie 2019  vom participa la cea de-a VIII-a ediție a PoliFest, cel mai mare eveniment din România dedicat studenților și liceenilor, care se va desfășura în clădirea Rectoratului Universității Politehnica București. Vă așteptăm să ne vizitați la stand pentru a afla mai multe detalii privind programele  Internship și Trainee  organizate de compania noastră. Am pregătit și o prezentare de companie, vom reveni cu informații în  perioada premergătoare  evenimentului. 

 • În perioada 15-19 aprilie 2019  confirmăm  prima participare la Construct FEST,  unde reprezentanții companiei  noastre  vor oferi detalii despre programele destinate tinerilor absolvenți sau masteran zilor interesați de dezvoltarea carierei în domeniul studiat. 

 • În perioada 5-6 aprilie 2019  am fost prezenți la ediția de primăvară a evenimentului Angajatori de Top, desfășurat la Sala Palatului, în București. Am oferit informații privind programele destinate absolvenților / masteranzilor,  dar și studenților în an terminal care doresc o carieră în inginerie mecanică, electrică / automatizări sau chimică. În perioada 3-4  aprilie 2019 am participat la  evenimentul  “Zilele  Carierei”  organizat de  Universitatea Tehnică  din Cluj-Napoca. Studenții și masteranzii au stat de vorbă  direct cu reprezentanții companiei noastre,  pentru a afla mai multe detalii privind programele pe care le avem  în  desfășurare și specializările pe care le putem dezvolta împreună. 
 • În perioada 27 - 28 martie 2019 am fost prezenți,  pentru al 3-lea an consecutiv,  la cea de-a XIII-a ediție a “Zilelor Carierei” din cadrul Universității Politehnica Timișoara. Evenimentul a reunit peste 50 de companii interne și internaționale care și-au prezentat ofertele de carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți. 

 • În perioada 26-27 Octombrie 2018, am fost prezenți la cea de-a 25-a ediție a evenimentului Angajatori de Top, desfășurat la Sala Palatului, în București. Evenimentul a reunit 130 dintre cei mai doriți angajatori, iar vizitatorii au avut posibilitatea să interacționeze direct cu angajatorii.   
 • În perioada 19-20 Octombrie 2018, am participat la evenimentul Angajatori de Top, desfășurat la Timișoara. Evenimentul a reunit 70 dintre cei mai doriți angajatori, cu peste 3.000 de joburi și zeci de conferințe și workshop-uri. Participarea noastră la aceste evenimente a urmărit promovarea programelor destinate absolvenților / masteranzilor dar și studenților în an terminal care doresc o carieră în inginerie mecanică, electrică / automatizări și chimică. Am fost foarte încântați să întâlnim un public activ, cu o atitudine pozitivă și un grad ridicat de preocupare pentru dezvoltarea profesională. 
 • În perioada februarie – mai 2018 am participat la cel mai mare proiect național dedicat programelor de internship și trainee I&T Marathon Catalyst 2018, organizat de Catalyst Solutions. Mai multe detalii privind programele noastre adresate studenților și proaspăt absolvenților din marile centre universitare ale țării puteți accesa aici. 
 • ​În perioada 23 – 27  aprilie 2018 am fost prezenți la  evenimentul “Zilele  Carierei” care s-a desfășurat la  Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. În cadrul evenimentului a avut loc o EXPOZIȚIE TEHNICĂ, iar  studenții, masteranzii și absolvenții au avut posibilitatea de a sta de vorbă  direct cu reprezentanții companiei noastre despre cum se desfășoară  activitatea noastră și ce proiecte avem  în  desfășurare.  
 • În 24 aprilie 2018 am participat la evenimentul AFCO Brașov.  Evenimentul a avut loc în Aula "Sergiu T. Chiriacescu", iar absolvenții au avut șansa de a se întâlni direct cu reprezentanții companiei noastre. 
 • În perioada 28 - 29 martie 2018 am fost prezenți la cea de a XII-a ediție a “Zilelor Carierei” din cadrul  Universității Politehnica Timișoara. Evenimentul, care a avut loc la etajul I al Cantinei UPT din Complexul Studențesc, a reunit peste 50 de companii care și-au  prezentat ofertele de carieră pentru studenți, masteranzi și absolvenți. 
 • În perioada 29-31 martie 2018 am participat la cea de-a VII-a ediție a PoliFest, cel mai mare eveniment din România dedicat studenților și liceenilor, care a avut loc în clădirea Rectoratului Universității Politehnica București. Zeci de studenți, masteranzi și absolvenți au vizitat  standul  companiei noastre și au participat la workshop-ul de prezentare a programelor de dezvoltare în carieră. 
 • În data de 8 martie 2018 ne-am întâlnit în Iași cu studenții  Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului “Cristofor Simionescu”, din Cadrul Universității Gheorghe Asachi, pentru a le prezenta programele noastre de Internship și Trainee. Ne-am întâlnit cu toți cei interesați și în special cu studenții de la Inginerie Chimică și Inginerie și Management, respectiv studenții din anii III și IV de la programele de studii Ingineria Substanțelor Anorganice și Protecția Mediului, Inginerie Chimică, Inginerie economică în industria chimică și a materialelor de construcții.
 • În perioada 9-10 martie am participat cu un stand de prezentare la  Târgul de Cariere – TdC de la Iași,  Palas Mall. Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de recrutare din România și din Republica Moldova, cu peste ​130​ de evenimente la activ în cei 1​2​ ani de experiență.