Dr. Mihaela Trăistaru

Mihaela Trăistaru este, de la 6 iulie 2023, Director pentru betoane al Heidelberg Materials România S.A. (fosta HeidelbergCement România S.A, care în luna iulie 2023 și-a schimbat denumirea, ca urmare a procesului de rebranding demarat la nivelul Grupului. Noua denumire a companiei este Heidelberg Materials România S.A.).

În perioada 1 decembrie 2015 – 6 iulie 2023 a fost Director pentru betoane al HeidelbergCement România S.A.

Mihaela Trăistaru s-a alăturat echipei Carpat Beton în anul 2007, în calitate de Șef departament dezvoltare de produse noi și studii de piață. În luna iunie 2009 a preluat și funcția de Director regional de vânzări pentru zona Moldova, iar în luna februarie 2010 a fost promovată pe poziția de Director de vânzări al Carpat Beton.

În perioada 2002 – 2007 Mihaela Trăistaru a ocupat funcții de conducere în departamentele de marketing și vânzări în cadrul unor companii multinaționale active pe piața materialelor de construcții din România.

Și-a început cariera în domeniul construcțiilor în 1988, trecând de la experiența de laborator la cea de inginer proiectant și mai apoi de asistent la Catedra de Mecanica Structurilor din cadrul Universității Tehnice Iași, Facultatea de Construcții Civile. În perioada 1998-2002 și-a consolidat experiența în domeniul de advertising și producție publicitară în cadrul SC EXCLUSIV SRL (ulterior devenită S.C. Magnum Corp S.R.L.).

A absolvit, în 1994, Facultatea de Construcții Civile din cadrul Universității Tehnice Iași, iar din 2002 este Doctor inginer în Construcții Civile, domeniul Protecția Seismică a Structurilor.